Opinie naszych klientów

Pozytywna

Czas: 7 Stars

Koszt: 7 Stars

Jakość: 7 Stars

Ogółem: 7 Stars

Jesteśmy bardzo zadowoleni z szybkiej sprawnej obsługi i zawsze do was wracamy!!!

Ania, 2014-04-17

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Wymiana opon, wymiana klocków hamulcowych.

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Nissan,
Model: Primera,
Rok produkcji: 1999

Pozytywna

Czas: 7 Stars

Koszt: 6 Stars

Jakość: 7 Stars

Ogółem: 6.6 Stars

Stara miłość nigdy nie rdzewieje. Jestem klientem od początku Białowieskiej, czyli od prawie 40lat. Było, jest i będzie – mam nadzieje – super. To zasługa przede wszystkim ludzi – mechaników, inspektorów, szefów DOK-u (dziś TAS).

Jacek Jasiewicz, 2014-04-23

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Przegląd okresowy, wymiana opon, naprawy bieżące.

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Daewoo Tacuma,
Model: 2.0 CDX,
Rok produkcji: 2001

Pozytywna

Czas: 7 Stars

Koszt: 7 Stars

Jakość: 7 Stars

Ogółem: 7 Stars

Bardzo wysoko oceniam stację obsługi, warunki super, mechanicy bardzo profesjonalni z dużą wiedzą i fachowością. Obsługa miła, sympatyczna począwszy od kierownika stacji po mechanika. Polecam

Tadeusz, 2014-04-16

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Wymiana opon, przegląd okresowy.

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Ford,
Model: Focus,
Rok produkcji: 1999

Pozytywna

Czas: 7 Stars

Koszt: 4 Stars

Jakość: 7 Stars

Ogółem: 6 Stars

Prawidłowa fachowa opieka. Duża życzliwość i elastyczność. Zmniejszyć ceny.

Andrzej, 2014-04-16

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Wymiana opon

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Opel,
Model: Astra,
Rok produkcji: 2005

Pozytywna

Czas: 7 Stars

Koszt: 5 Stars

Jakość: 7 Stars

Ogółem: 6.3 Stars

Naprawa profesjonalna i w terminie.

STAN, 2014-04-25

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Wymiana opon, przeglądy okresowe, naprawa silnika, skrzyni biegów, naprawa podwozia i karoserii.

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Matiz, Nubira, Epica, Lacetti
Model: DE
Rok produkcji: 2002, 2000, 2008, 2009

Pozytywna

Czas: 7 Stars

Koszt: 2 Stars

Jakość: 7 Stars

Ogółem: 5.3 Stars

Pracowników cechuje kompetencja, uprzejmość, rzeczowość w rozwiązywaniu problemów klienta, związanych z utrzymaniem sprawności pojazdu. Nie zauważa się negatywnych zjawisk występujących w innych warsztatach – tzw. naciągactwo klienta na koszty.

Błażej, 2014-04-18

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Serwis klimatyzacji, wymana opon, przegląd okresowy, naprawa silnika.

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Fiat/Daewoo/Nissan
Model: Cinquecento/Matiz/Note
Rok produkcji: 1996/1999/2006

Pozytywna

Czas: 7 Stars

Koszt: 5 Stars

Jakość: 7 Stars

Ogółem: 6.3 Stars

Dobra, fachowa obsługa.

Maciej

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Wymiana sprzęgła.

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Ford,
Model: Mondeo,
Rok produkcji: 2005

Pozytywna

Czas: 5 Stars

Koszt: 5 Stars

Jakość: 6 Stars

Ogółem: 5.3 Stars

Fachowa, szybka i sprawna obsługa techniczna bez konieczności „poprawek”. Firma godna polecenia.

Stanisław Kruszyna, 2014-07-24

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Naprawa silnika.

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Opel,
Model: Astra,
Rok produkcji: 1995

Pozytywna

Czas: 6 Stars

Koszt: 7 Stars

Jakość: 6 Stars

Ogółem: 6.3 Stars

Fachowa wymiana pompy przez Pana Frankiewicza z uzupełnieniem płynu.

Mirosław

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Wymiana pompy wspomagania.

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Rover,
Model: 400,
Rok produkcji: 1998

Pozytywna

Czas: 7 Stars

Koszt: 6 Stars

Jakość: 6 Stars

Ogółem: 6.3 Stars

Fachowa obsługa.

Jacek

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Wymiana uszczelki pokrywy zaworów, przewody zapłonowe + świece.

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Lanos,
Model: 1.6 Dohc,
Rok produkcji: 1999

Pozytywna

Czas: 6 Stars

Koszt: 6 Stars

Jakość: 6 Stars

Ogółem: 6 Stars

Naprawa pojazdu w normie.

Ryszard

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Wymiana płynu w chłodnicy oraz paska alternatora.

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Renault,
Model: Laguna
Rok produkcji: 2002

Pozytywna

Czas: 7 Stars

Koszt: 4 Stars

Jakość: 4 Stars

Ogółem: 5 Stars

Jestem bardzo zadowolony, szybko, fachowo, rzetelnie. Miła obsługa, doświadczony personel godny polecenia, skorzystam z Państwa usług w przyszłym roku.

Remigiusz Pzyrny

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Obsługa układu klimatyzacji.

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Peugeot,
Model: 307
Rok produkcji: 2003

Pozytywna

Czas: 7 Stars

Koszt: 6 Stars

Jakość: 7 Stars

Ogółem: 6.6 Stars

Fachowa i kompetentna obsługa klienta.

Alicja Majerowska, 2014-09-13

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Skrzynia biegów.

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Honda,
Model: Accord
Rok produkcji: 1999

Pozytywna

Czas: 7 Stars

Koszt: 6 Stars

Jakość: 7 Stars

Ogółem: 6.6 Stars

Jestem zadowolony z warsztatu, obsługa oraz kompetencje w bardzo dobrej kondycji. Umiejętnie rozwiązują problemy, naprawiając szybko i solidnie. Polecam ten serwis.

Rodziewicz Mirosław

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Klimatyzacja, hamulec ręczny, przegląd.

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Ford,
Model: Ka
Rok produkcji: 1996

Pozytywna

Czas: 7 Stars

Koszt: 7 Stars

Jakość: 7 Stars

Ogółem: 7 Stars

W warsztacie spotkałem się z bardzo miłą obsługą, ale szczególnie dobrze oceniam fachowość i stopień zaangażowania pracownika oraz szczególnie kierownika serwisu.

Dariusz

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Wymiana opon, serwis klimatyzacji.

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Renault,
Model: Laguna
Rok produkcji: 2008

Pozytywna

Czas: 6 Stars

Koszt: 4 Stars

Jakość: 6 Stars

Ogółem: 5.3 Stars

Atmosfera i jakośc obsługi super.

Rutecki Krzysztof

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Naprawa zawieszenia.

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Honda,
Model: Accord
Rok produkcji: 2011

Pozytywna

Czas: 6 Stars

Koszt: 4 Stars

Jakość: 7 Stars

Ogółem: 5.6 Stars

Obsługa profesjonalna, pracownicy bardzo zaangażowani i uprzejmi.

Łukasz

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Naprawa silnika.

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Opel,
Model: Astra Classic
Rok produkcji: 1999

Pozytywna

Czas: 6 Stars

Koszt: 7 Stars

Jakość: 7 Stars

Ogółem: 6.6 Stars

Jestem bardzo zadowolony.

Aleksander, 2014-09-22

Co było przedmiotem naprawy/serisu?
Wymiana opon, zbiornika gazu, naprawa układu hamulcowego.

Informacja o serwisowym samochodzie
Marka: Daewoo,
Model: Nexia
Rok produkcji: 1990

Są to prawdziwe opinie wystawione przez naszych klientów na podstawie imiennych kwestionariuszy z danymi osobowymi i podpisem klienta (oryginały są w posiadaniu kierownika TAS)